Първо място за ученици от Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе в състезание по информатика и информационни технологии!

Categories:блог
Стефка Мънгова

На 27. май 2022г., в лятната градина на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе, се състоя тържествена церемония по награждаване на учениците, участвали в XVI-то Великденско състезание по информатика и информационни технологии. Събитието бе организирано в края на април в РУ „Ангел Кънчев“ – Русе, по инициатива на ЦПЛР – Център за ученическо техническо и научно творчество – Русе.

В направление „Информационни технологии“ взеха участие Джулия Илиева и Моника Христова от VIII „в“ клас, и Владимир Кънчев от VIII „б“ клас.
Презентацията на тема: „Пролетни празници” на Джулия спечели убедително ПЪРВО място и бе отличена с грамота и златен медал.

Ръководството на гимназията поздравява своите ученици за положения труд и уменията, които демонстрираха по време на състезанието. Благодарим ви, че със своята креативност прославяте името на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе.