Заповядайте в Модното училище на Русе в Дните на отворените врати!

Categories:блог
Стефка Мънгова

Открийте света на модата!

Сбъднете Вашите Мечти!

Запознайте се с възможностите на креативната индустрия!

29.04. Излъчване на живо и на запис на ревюто „Минало в бъдеще време“ на Модното училище на Русе на Форум „Дуално обучение – училище и бизнес, заедно за бъдещето!“, организиран от Регионално управление на образованието – Русе и Областна администрация – Русе в каналите ни във Facebook и YouTube. Място: Зала „Европа“, Доходно здание

09.05. Представяне на новата специалност „Бутикови облекла“ и специалност „Моден дизайн“ с откриване на арт ателие, където кандидат-гимназисти ще могат да творят. Място: Обособено арт ателие пред входа на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“, град Русе.

10.05. Представяне на специалност „Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил“ и „Център за креативни индустрии“ с презентиране на електронно помагало и CAD/CAM система. Място : Център за креативни индустрии в Русенската гимназия по облекло.

11.05. Представяне на специалност „Организация и технологии на фризьорските услуги“ и предоставяне на безплатна фризьорска услуга за кандидат-гимназисти. Място: Фризьорски и козметични салони.

12.05. Представяне на специалност „Производство на облекло от текстил“ и демонстрации на 3D принтиране и прототипиране в STEM центъра. Място : Център за креативни индустрии в Русенската гимназия по облекло.

14.05. Модно ревю пред Регионална библиотека „Любен Каравелов“, град Русе, в инициативата „Нощ на музеите и библиотеките 2022“.

16.05. Изпращане на Випуск 2022 с ревю за 125-годишнината на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“. Място: площадка пред ПГО „Недка Иван Лазарова“ – Русе