ПОХВАЛА

Categories:блог
Стефка Мънгова

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И УЧЕНИЦИ,

На 07 октомври 2020 г. в следобедното предаване по Българска национална телевизия „България в 60 минути“ бе излъчено ревю на ученици от Професионална гимназия по облекло “Недка Иван Лазарова” – Русе. Модната колекция „Мовид-19“ с ефектни трансформиращи се облекла в червено и черно, с акцент оригинални защитни маски, е вдъхновена от обстановката, свързана с COVID-19. Възпитаниците на нашето училище получиха поканата и привлякоха медийното внимание след като колекцията бе представена на първия учебен ден в гимназията.

Изказвам специална благодарност на всички ученици, участвали в изработването и презентирането на моделите, както и на всички учители, които с ентусиазъм и професионализъм мотивират учениците и съдействат за реализирането на иновативните им идеи!

Скъпи ученици и колеги, продължавайте да представяте достойно Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“- Русе с новаторски дух, креативност и любов към избраната професия!

Клипът от ТВ-предаването може да гледате и споделяте от сайта и фейсбук-страницата на училището, както и във фоайето на първия етаж, в централен корпус.

УСПЕХ!

ИНЖ. ДИАНА ИВАНОВА

Директор на Професионална гимназия по облекло

„Недка Иван Лазарова” – Русе