Професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе в Панорама на средното и професионално образование

Categories:блог
Стефка Мънгова

Ревю на екстравагантна колекция облекла, дело на възпитаници на Професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе откри програмата на Панорама на средното и професионално образование в Русе, която се провежда от 12 до 14 юни, от 13.00 до 18.30 часа на пл. „Свобода“, в алеята пред хотел „Дунав Плаза“. 16 средни училища, профилирани и професионални гимназии се представят на традиционното изложение.

Щандът на Професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе е с най-атрактивна визия, с ретро акценти и иновативно презентиране на учебно-образователния процес, извънкласните дейности и цялостния облик на училището.

Гимназията очаква своите бъдещи  възпитаници и техните родители, за да се запознаят с перспективите за обучение в съвременни и търсени професии и кариерно развитие.

Момчетата и момичетата от Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе всеки ден ще се представят с уърк шоп с фризьорски и козметични услуги и ще дефилират с модни колекции на тема „Трансформации“, „Ученическа униформа“, „Цветя“ и „Лято“.