В навечерието на 24 Май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост – награда за ученичка от Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” – Русе

Categories:блог
Стефка Мънгова

Стела Георгиева от VIІІ „a” клас, ученик на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” – гр. Русе, специалност «Моден дизайн», получи честта да присъства и да бъде наградена от г-н Пламен Стоилов – Кмет на Община Русе. Традиционната среща с ученици-отличници се проведе на 21 май 2019 г. в зала «Европа» на Доходно здание – Русе по повод 24 Май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост.

„Вие притежавате всички качества да вървите с изправена глава, защото се отличавате. Вашите постижения са резултат от много часове, прекарани в подготовка и усъвършенстване, а резултатите, които показвате са достойни за възхищение“, каза кметът на Русе Пламен Стоилов. Той благодари за всеотдайната работа и на училищните директори и преподаватели, както и на родителите на децата.

Възпитаничката на модното училище на Русе бе удостоена със знака на Община Русе и грамота за високи постижения в областта на образованието, изкуството, културата и спорта.

За училищната общност Стела Георгиева е известна със своята отговорност, с високи учебни резултати и активно участие в извънкласни дейности. Браво, Стела! Гордеем се с теб и ти пожелаваме упоритост и вдъхновение при реализиране на житейски и професионални цели!