Предколеден турнир по тенис на маса в Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – град Русе

Categories:блог
Стефка Мънгова

Със запалване на светлините на Коледната елха в Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова”- Русе, с много настроение и български народни танци, на 3-ти декември бе дадено началото на събитията, които са част от програмата за отбелязване на 122-годишнината от основаването на първото извънстолично професионално девическо училище.

На 4-ти декември, вторник, турнир по тенис на маса обедини спортния дух на ученици и учители. Инициативата се провежда повече от десет години и предизвиква все по-голям интерес от учениците.

В оспорваното състезание участваха 33 ученици. В резултат на честна и оспорвана борба бяха определени призовите тройки. При девойките на водещите места се класираха Меги Стоянова и Селин  Неджиб от 12б клас, и Михаела Иванова от 9а клас. При юношите най-добре се представиха Мартин Великов от 12а клас, Емирджан Амди от 10а клас и Айсун Басри от 8б клас.

Награждаването се проведе на 5-ти декември пред коледната елха, във фоайето на училището от инж. Диана Иванова – директор на гимназията.

Честито на победителите! Пожелаваме им успех на Общинското първенство по тенис на маса през февруари 2019 г., на което те ще защитават спортната чест на гимназията!