Скъпи ученици, уважаеми родители!

Categories:блог
admin

След успешно завършване на учебната година за вас предстои важен избор – не само на учебно заведение, но и на бъдеща професионална реализация на вашите деца. От името на целия общоучилищен колектив ви каним да посетите нашето училище и да се запознаете с реалната учебна среда. Гимназията разполага с 4 корпуса, в които се обучават ученици в дневна, вечерна и самостоятелна форма по специалностите „Моден дизайн“, Конструиране и моделиране на облекло от текстил“, „Производство на облекло от текстил“, „Фризьорство“ и „Козметика“.

Като професионално училище с дългогодишни традиции, гимназията изпълнява мисията си да подготвя и възпитава специалисти с висока мотивация – мобилни, адекватни творци. Обучението се осъществява в сътрудничество с водещи фирми от шивашкия бранш, фризьорски и козметични студия в града и региона и подготвя висококвалифицирани кадри в областта шивашката промишленост и услуги за личността. Училището е водещо в реализирането на Проекти и Програми, финансирани от ЕС.

Всички успехи на училището са резултат от всеотдайните усилия на ръководство, учители и ученици, на водещите конфекционни фирми в града и областта, които днес доказват висок професионализъм, съчетавайки традиция, творчество и новаторски дух, превръщайки гимназията в Модното училище на Русе!

За консултации по прием 2017/2018 г. може да разчитате на екипа от доказани професионалисти на гимназията.

За вас всеки ден е ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Директор:

инж. Диана Иванова